Contact

CVJO Doetinchem

Marianne Kock & Simone Jansen

CVJO Doetinchem heeft 2 aanjagers: Marianne Kock en Simone Jansen. In onderstaande interviews vertellen zij iets meer over zichzelf.

Marianne Kock

Het CVJO ken ik al vanaf het begin. Op de opening in de Veentjes was ik te gast en vanaf die tijd heb ik regelmatig contact gehouden. Het mooie van het CVJO vind ik de energie en dynamiek die er is tussen de ondernemers. Het is een mooie rol om dat te mogen aanjagen en faciliteren.

Zelf was ik ook een startende ondernemer toen ik begon bij het CVJO. Mijn bedrijf heet Kockpit en houdt zich bezig met het begeleiden en trainen van startende ondernemers. Kockpit maakt opleidingsprogramma’s voor verschillende doelgroepen zoals scholieren en sociale ondernemers. We werken bijvoorbeeld in opdracht van het Graafschap College en de gemeente Doetinchem.

Daarvoor heb ik bij een incentiveburo in Didam gewerkt, VTC Travel Solutions van Henk Vellekoop. Hier bedachtten, organiseerden en begeleidden we zakelijke reisevenementen. Voor mij was dit een leerzame en leuke vervolgstap naar 5 jaar bij Tempo Team als intercedent en vestigingsmanager aan de slag te zijn geweest. In mijn loopbaan heb ik gemerkt dat ik het liefst met ondernemers en bedrijven werk.

Mijn ambitie als aanjager is dat het CVJO de plek is waar je naartoe gaat als je gaat ondernemen. Of het nu voor training, advies, netwerk of een werkplek is.

Simone Jansen

In 2015 ben ik begonnen als starter bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap met mijn eigen bedrijf SJ Coaching + Recruitment. Mijn eerste grote opdracht kwam via het CVJO. Toen wist ik dat dit de werkplek zou zijn voor mij. Naast de samenwerkingen die er ontstaan, de brainstormsessies en de gezelligheid tijdens de lunches is het een prettige en inspirerende werkomgeving.

Jarenlang werkte ik in verschillende bedrijfstakken, zowel in de uitzendbranche als in de zorg. Daar deed ik veel ervaring op met het aannemen en herplaatsen van medewerkers. Ook heb ik verschillende teams binnen de zorg begeleid. Verbinden is mijn 2e natuur.

In 2013 volgde ik bij Schouten & Nelissen een opleiding tot coach. Tijdens deze opleiding heb ik mijn talenten, passies en zwaktes beter leren kennen. In deze periode specialiseerde ik mij in de ontwikkeling van mensen. Dit gebruik ik dan ook graag in het aanjagen van het CVJO.

Marianne Kock Aanjager CVJO Doetinchem
Simone Jansen Aanjager CVJO Doetinchem
Eigenaar SJ Coaching

Heb je een vraag?

* verplicht in te vullen