Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

CVJO groeit naar voren

De entree van het CVJO was geruime tijd niemandsland. Maar daar komt nu verandering in. Een superlange tafel en de jongens van Smash vullen de open ruimte.

De lange tafel staat pontificaal voor het raam. Er is plaats voor zeker twaalf mensen, een aantal dat er tijdens lunchtijd geregeld zit. Het ruige uiterlijk geeft aan dat je in het gebouw op zoek kunt naar ongepolijst ondernemend talent. Als je een stukje verder loopt is daar het eerste werkeiland waar Smash Visual Media is gevestigd.

Niels Nibbeling van Smash: “We wilden graag meer in de open ruimte zitten, met meer zicht naar buiten. En voor het CVJO is het handig omdat wij vaak aanwezig zijn. En prettig voor de bezoekers.”

Voor de collega’s is het er ook rustiger op geworden. “Dat klopt, soms werken we aan onze producties met geluid via de speakers. Nu veroorzaakt dat minder overlast.” Wil je een voorbeeld? Check dit filmpje.

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen