Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Drie nieuwe stagiaires stellen zich voor

Sinds begin mei hebben drie jongedames hun tijdelijke intrek genomen bij het CVJO-Doetinchem. Vera, Lotte en Lale. Ieder met hun eigen opdracht. De dames, alle drie studerend aan het Graafschap College, stellen zich graag even voor.

  1. Ik ben Lotte Aartsen (17) en woon samen met mijn ouders en broertje in Meddo (Winterswijk). Ik volg de opleiding Facilitair Leidinggevende. Ik zit in het eerste jaar en loop 10 weken stagen bij het CVJO. Mijn stageopdracht is het opstarten van het ondernemerscafé. Ook ben ik bezig met het maken van een ontruimingsplan en een risico inventarisatie voor het CVJO-gebouw.
  2.  Mijn naam is Vera Ouwens (17) en woon samen met mijn ouders en 2 broers in Zevenaar. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlening (JAD). Het doel van mijn stage is om 3 competenties te ontwikkelen aan de hand van mijn eigen gemaakte POP (persoonlijk ontwikkelingsplan). Daarnaast moet ik 10 werkzaamheden verrichten waarvan ik de resultaten in mijn stageverslag verwerk.
  3. Ik ben Lale Cebrayilova en ik kom van oorsprong uit Azerbeidzjan. Ik ben nu vierenhalf jaar in Nederland en woon met mijn partner in Doetinchem. Ik volg de opleiding juridische dienstverlening. Mijn werkzaamheden bestaan uit ondersteuning voor Simone Jansen/Achterhoek Werkt, op het gebied van werving en selectie.

Op de vraag naar hun ervaring tot nu toe zijn de dames unaniem. Een relaxte en gezellige sfeer waarbij je niet echt een kantoorgevoel hebt.

Lotte-Lale-Vera-stagiaires-CVJO

We wensen Vera, Lotte en Lale een fijne en leerzame tijd bij het CVJO.

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen