Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Wat heeft fietsen met bloggen te maken?

Op zich heeft fietsen niets met bloggen te maken. Of je moet toevallig over fietsen willen bloggen 😉 Maar als je weet dat de vorige nieuwsbriefmaker, Gerrit Geuvers van Bizzstory, vol enthousiasme aan een nieuwe uitdaging is begonnen, te weten, Het WielercafĂ©. En dat de nieuwe nieuwsbriefmaker blogexpert is bij Het Blogbureau. VoilĂ , dan is er dus toch een verband.

Even voorstellen

Ik ben Helma Folman en woon samen met mijn echtgenoot in het prachtige Doetinchem, de parel van de Achterhoek. Vanaf maart 2016 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming, Het Blogbureau, en nog geen maand later had ik me aangesloten bij het Centrum Voor Jong Ondernemerschap. Want als eenpitter is het bij tijd en wijle een eenzame aangelegenheid. Niet om daar zielig over te doen maar, collega-ondernemers om je heen helpen je als starter op allerlei gebied. En dan heb ik het niet alleen over ‘het gezellige praatje bij het koffiezetapparaat’.

Wat doet Het Blogbureau?

‘Oh, dus jij schrijft blogs voor anderen’, is wat ik soms hoor bij het noemen van mijn bedrijfsnaam. Nou, nee! Ik overtuig en leer de zelfstandig professional vooral ZELF in de pen te klimmen en wat het nut en de noodzaak van het bloggen is. Een kijkje achter de schermen of het delen van je expertise is toch Ă©cht iets wat de ondernemer zelf moet doen. Je neemt daarbij niet alleen je (toekomstige) klant maar ook jezelf serieus. Uiteraard kan ik helpen bij het HOE, WAT en WAAROM van het bloggen.

Workshopruimte

Blogworkshop Het BlogbureauEn hoe doe ik dat dan? Door een spreekkamer te reserveren – in de centrale agenda – als ik een klant een-op-een begeleid bij zijn of haar blogavontuur. Of door de workshopruimte te ‘blokken’ in diezelfde agenda. Deze ruimte is bij uitstek geschikt om in groepsverband trainingen en workshops te geven.

Nieuwe website

Aan mij de eer jou maandelijks op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen het CVJO. Dat kan variëren van het voorstellen van nieuwe starters tot nieuws op het gebied van het ondernemerschap. Of van mooie samenwerkingsverbanden tot inspirerende evenementen. Wat ik al kan verklappen is dat er momenteel achter de schermen hard gewerkt wordt aan de nieuwe look and feel van de website van het CVJO. Ik vertel je er graag meer over in de volgende nieuwsbrief.

Vragen staat vrij

In het kader van #durftevragen, mijn vraag aan jou? Heb jij suggesties voor onderwerpen voor (toekomstige) nieuwsbrieven van het CVJO, dan hoor ik ze graag. En misschien heb je nog ideeën voor nieuwe rubrieken zoals:
lezersnieuws (een artikel n.a.v. van ingezonden mail van een lezer, niet persĂ© een CVJO’er) of de agenda van (een werkdag van een CVJO’er uitgelicht).
Zomaar wat voorbeelden. Ik ben benieuwd naar jouw suggesties. Mail deze naar info@blogbureau.nl en misschien vind je jouw idee terug in een van de volgende nieuwsbrieven.

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen