Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Maand van het Ondernemerschap

De maand juni 2017 is uitgeroepen tot ‘Maand van het Ondernemerschap’. Ben jij (of ken jij) die startende of al wat ervaren ondernemer, die gratis wil kennismaken met het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Doetinchem? Dan is dit je kans. In de maand juni kun je ervaren hoe het is om je kantoor op zolder te verruilen voor een gezellige werkplek bij het CVJO.

Vliegende start

Het gaat natuurlijk niet alleen om de gezelligheid. maar zeker ook om sparren met gelijkgestemden, je vragen kunnen stellen over ondernemerschap en het ontmoeten van collega-ondernemers. Ervaar hoe het jou en je bedrijf een vliegende start kan geven.

Gratis

Dus. Ben je op zoek naar inspiratie, de ondernemersvibe of een gezellige werkplek, schuif dan aan in het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Doetinchem en kom gratis ‘flexen’! Je hoeft (nog) geen ondernemer zijn, en ook niet jong:-). En, is gratis dan ook écht gratis of zitten er nog addertjes onder het gras? Ja, het is écht gratis en nee, geen addertjes. De enige ‘tegenprestatie’ die we vragen zijn tips of suggesties voor het CVJO. En zijn we benieuwd wat jij het CvJO te bieden hebt.

Aanmelden

Meld je aan door simpelweg even binnen te stappen (we zitten tegenover het gemeentehuis) of stuur een e-mail naar Lotte@cvjodoetinchem.nl.

#maandvanhetondernemerschap

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen