Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Netwerken is net werken

DOETINCHEM – Op maandagmiddag 28 maart ontving het CVJO leden van IG&D voor een bijzondere netwerklunch. En niet zomaar netwerken. Door je grootste uitdaging van dat moment te benoemen kreeg je waardevolle tips van de overige deelnemers.

IG&D

Ooit ontstaan als ‘sectie Industrie, Groothandel en Dienstverlening van Stichting Doetinchem ’70’, maar in de volksmond beter bekend als IG&D. Een vereniging die meepraat, meedenkt en meedoet over en aan de belangen van bedrijven in en rond Doetinchem. Met recht een mooie combinatie om een gezamenlijke netwerklunch te houden.

Kernwaarden

Bij binnenkomst kon je kiezen uit een lijst met kernwaarden. Drie daarvan noteerde je op een gekleurd papiertje en dat was tevens het uitgangspunt voor een interessant gesprek. Marianne Kock, aanjager van het CVJO, opende de netwerkbijeenkomst.  Dit was gelijk een mooie gelegenheid om de uitbreiding van het CVJO te benoemen. Ook het voorste gedeelte van de ruimte is nu in gebruik. Deze prettige, lichte ruimte is een mooie toevoeging voor het CVJO als geheel maar ook voor de bezoeker.

netwerklunch IG-DGrootste uitdaging

Het smakelijke lunchbuffet, verzorgd door De Groeskamp, vond gretig aftrek. In groepen van 6 tot 8 personen gingen de deelnemers vervolgens met elkaar in gesprek met als uitgangspunt: ‘Wat is op dit moment jouw grootste uitdaging?’ Toch bijzonder dat je tafelgenoten, uit een compleet andere branche, met je meedenken en je voorzien van allerlei tips.

Je hebt netwerken en je hebt netwerken

Netwerken is net werken maar op deze manier ga je écht met elkaar in gesprek. Zowel de leden van IG&D als de CVJO-ers waren heel positief over deze manier van netwerken. Bijzonder hoe je snel mensen leert kennen en weer nieuwe contacten opdoet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen