Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Nieuw bij CVJO, het Ondernemerscafé

Op de eerste vrijdag van de maand opent het CVJO haar deuren voor alle (startende) ondernemers. Niet alleen om kennis te maken met deze ondernemersclub maar vooral ook om te netwerken en je vragen te stellen.

Doel

Het CVJO biedt ondernemers de gelegenheid om al hun ondernemersvragen te stellen. Dat kan variëren van vragen op het gebied van het maken van een ondernemingsplan, het uitvoeren van een marktonderzoek, het stellen van marketingvragen tot het maken van een logo of website. En dat alles op een laagdrempelige manier. Zie het als een soort inloopspreekuur waar je je vragen kunt stellen en advies kunt inwinnen. Behalve de CVJO-ondernemers zit ook een aantal experts voor je klaar op het gebied van financiën, juridische zaken en ondernemersvragen.

Thema

Per keer kiezen we een bepaald thema en nodigen we een spreker uit die hierover een korte presentatie houdt. Het thema van het eerste Ondernemerscafé is: Horeca in Doetinchem. We hebben Robby Welling, eigenaar van meerder horecabedrijven in Doetinchem, bereid gevonden om zijn ervaringen als horecaondernemer met ons te delen.

Blogworkshop

Voordat we ‘aan de borrel gaan’ neemt Helma Folman van Het Blogbureau je mee in de wondere wereld van het bloggen. En dan vooral het Nut en de Noodzaak van het bloggen. Na deze korte maar krachtige presentatie weet wat je te doen staat 😉

Primeur

Deze feestelijke eerste keer op VRIJDAG 2 JUNI begint met een officiële opening van Jeroen Westdijk, voorzitter van de Raad van Toezicht van het CVJO en ondernemer bij Confirm. Wil jij bij het eerste Ondernemerscafé aanwezig zijn? Dat kan. Like onze Facebookpagina en geef aan dat je aanwezig bent op dit gratis event.

Ondernemerscafé - CVJO

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen