Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Smash en It’s Language zoeken het hogerop

De jongens van Smash, Niels Nibbeling en Pieter Schouten verhuizen per 1 juni. Ze verruilen hun flexwerkplek voor een heus kantoor. Spijtig voor de collega-ondernemers bij het CVJO maar voor de heren een mooie kans voor verdere groei.

Meerwaarde

Uiteraard ben ik erg benieuwd naar hun ervaringen van de afgelopen twee jaar die ze bij het CVJO hebben doorgebracht. Op mijn vraag wat voor hen de meerwaarde is om aan te sluiten bij het CVJO zegt Niels het volgende. “De meerwaarde van het CVJO is bij ons vooral dat we ons in ons eerste ondernemersjaar hebben kunnen ontwikkelen. CVJO is een warme club enthousiaste ondernemers die al snel aanvoelde als familie. Je leert hier samenwerken, met kritiek omgaan. Maar je leert ook van elkaars fouten. Ik denk dat wij hier zeker een vliegende start hebben kunnen maken.”

De mannen van Smash hebben bij het CVJO Geert Römer (van Geert Römer Videoproducties) leren kennen die hun bedrijf sinds een half jaar versterkt. Pieter en Niels houden zich bezig met het creatieve vak (waar ze goed in zijn) en Geert doet acquisitie en denkt mee in concept. Het ligt voor de hand dat Geert met hen mee verhuist.

Slechts één verdieping

Ook Michiel Sanders van It’s Language sluit aan bij Pieter, Niels en Geert. De heren zijn toe aan ‘de volgende stap’ én aan een eigen ruimte. Deze gaan ze op hun eigen wijze (of eigenwijs) inrichten. In ieder geval geheel in een eigen stijl. Gelukkig geldt hier niet ‘uit het oog, uit het hart’, want ze zitten slechts één verdieping hoger, in hetzelfde pand.

Tot slot heeft Niels nog een mooie ‘aanbeveling’ én een tip voor de achterblijvers.

“Het CVJO is een mooie ingang naar een succesvolle toekomst. Door de waardevolle feedback van de overige ondernemers leer je steeds meer over het ondernemersvak. Wat niet wegneemt dat je er zelf hard aan moet (blijven) werken”

Het wordt stil(ler) op de benedenverdieping; ze zorgden wel voor gezellige reuring. De ondernemers van het CVJO wensen de heren goede zaken en succes met de verhuizing.

Smash-CVJO

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen