Nieuws

Wat is er de laatste tijd gebeurd bij het CVJO? Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met nieuws over evenementen die we organiseren, over de aangesloten ondernemers en interessante ontwikkelingen die van invloed zijn op het ondernemerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Stagiair Julia Stegeman zwaait af

Onder het toeziend oog van Suzanne Jansen, examinator van het Graafschapcollege, neemt Julia Stegeman de toehoorders mee in de kerntaken die zij vervulde tijdens haar stageperiode bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap. Een korte maar krachtige eindpresentatie.

Knikkende knieën

Ondanks de klotsende oksels en knikkende knieën begint Julia voortvarend haar eindpresentatie. Het begint met een verrassende video (gemaakt door Silvio van Maasbommel, voormalig stagiair bij het CVJO) waardoor het ijs enigszins gebroken is. In een korte maar krachtige presentatie omschrijft Julia vervolgens de vier belangrijkste kerntaken waaraan zij de afgelopen 20 weken heeft meegewerkt.

Sparringpartner

Voordat de examinator haar eindoordeel kenbaar maakt, geven verschillende ondernemers feedback op de opdrachten die Julia voor hen verrichtte. Kreten als ‘je kunt het met een gerust hart aan haar overlaten’ en ‘ze is een fijne sparringpartner’ zijn natuurlijk heel fijn om te horen. Ze heeft de ondernemers ondersteund op het gebied van marketing, communicatie en evenementen.

Veel succes

We feliciteren Julia Stegeman met het behalen van haar praktijkexamen. Ze heeft haar stage succesvol afgerond en we gaan haar missen! We wensen haar veel succes bij haar vervolgopleiding.

Lees meer..

Ik wil de CVJO nieuwsbrief!


* verplicht in te vullen